opc_loader

Over ons

Leathermangraveren.nl is een specialistische webwinkel volledig gericht op de verkoop van Leatherman multitools en accessoires. Leathermangraveren.nl maakt onderdeel uit van DevelopTrend en is een onafhankelijke retailer van vele topmerken, waaronder Leatherman. In onze webwinkel verkopen wij dan ook enkel originele Leatherman producten.

Onze kracht zit hem niet alleen in onze klantenservice, maar met name in het omtoveren van een standaard Leatherman multitool, zakmes of sleutelhanger naar een gepersonaliseerd, waardevol item dat uw Leatherman product uniek maakt en daardoor uitermate geschikt maakt om cadeau te geven of te gebruiken als relatiegeschenk. Zo kunnen wij uw Leatherman multitool, zakmes of sleutelhanger voorzien van uw eigen tekst, logo of afbeelding door middel van een uiterst nauwkeurige lasergravure of diamantgravure dat uiteraard uw Leatherman product niet aantast!

Doordat wij zelf een ruim assortiment aan Leatherman producten direct uit voorraad kunnen leveren, heeft u uw bestelling vrijwel altijd binnen 1-5 werkdagen in huis!

Heeft u interesse om meerdere items tegelijk te laten voorzien van eenzelfde gravure, neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Voor een vlotte afhandeling, verzoeken wij u vriendelijk dit zoveel mogelijk per email te doen. Wij streven er naar om uw email binnen één werkdag te beantwoorden.