opc_loader

Leatherman Z-Rex

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Uitverkocht! Dit model is helaas niet meer leverbaar.

32,95 31,30
Graveren
Positie gravure
Inpakken als cadeau
Beschrijving

Leatherman Z-Rex

De Leatherman Z-Rex is een lichtgewicht en eenvoudig te gebruiken rescue tool met 4 verschillende functies waaronder een glasbreker met extra harde carbide punt, een bit houder en een vervangbare 440C Stainless Steel touwsnijder die ook gebruikt kan worden om onder andere gordels en kledingstukken door te snijden. Daarnaast heeft de Leatherman Z-Rex een ergonomische grip en een uitsparing om uw vinger door te steken zodat u in staat bent extra kracht te zetten. De Leatherman Z-Rex wordt geleverd met een handige opbergcase en 25 jaar fabrieksgarantie.

Tools:

  • Zuurstofflesopener
  • Glasbreker met extra harde carbide punt
  • Bithouder 1/4 Inch
  • 440C Stainless Steel Lijn/Touwsnijder

Specificaties:

Merk: Leatherman

Model: Z-Rex

Aantal tools: 4

Totale lengte: 16,7cm

Staalsoort: 440C Roestvrij staal

Gewicht: 47 gram

Kleur: Zilver, zwart

Materiaal handgreep: Aluminium

Meegeleverde accessoires: Opbergcase

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Extra informatie

Leatherman Z-Rex Graveren

Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijk geschenk, een relatiegeschenk of een manier om uw Multitool uniek te maken, kunt u ervoor kiezen om uw Leatherman Multitool door ons te laten graveren door middel van een laser/diamantgravure. Zo kunt u uw Leatherman Multitool personaliseren met uw eigen tekst, logo of in sommige gevallen zelfs met een kleine afbeelding! Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikel en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op de body van de multitool bepalen.

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Leathermangraveren

Kosten:

Leatherman Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van uw eigen persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Leatherman Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo/afbeelding als een tekst gegraveerd hebben op uw Leatherman Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw afbeelding of logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Leatherman Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Best verkochte artikelen
32,95 31,30
Laatst bekeken items
32,95 31,30