opc_loader

Leatherman Surge Black

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

☆ Uitverkocht! Dit model is (tijdelijk) niet beschikbaar ☆

175,95 162,95

Graveren

Positie gravure

Inpakken als cadeau

Beschrijving

Leatherman Surge Black

De Leatherman Surge Black behoort tot een van de grootste Leatherman multitools met als voordeel dat de Leatherman Surge Black beschikt over de grootste zaag, de grootste tang en de langste messen. De Leatherman Surge Black is uitgerust met maar liefst 21 verschillende tools waaronder diverse schroevendraaiers, vijlen, een geveerde schaar, een vervangbare 154CM Stainless Steel (hard)draadkniptang en zowel een gekarteld als een glad 420HC Stainless Steel lemmet. Een aantal functies van de Leatherman Surge Black zijn van buitenaf benaderbaar, met een hand te openen en vergrendelbaar. In tegenstelling tot de Leatherman Surge is de Leatherman Surge Black voorzien van een Black Oxide coating, een coating die er onder andere voor zorgt dat de Leatherman Surge Black niet reflecteert en daardoor uw positie vrij kan geven in vijandelijk gebied of in de wildernis. De Leatherman Surge Black wordt geleverd met 25 jaar fabrieksgarantie.

Tools:

 • Punttang
 • Nijptang
 • 154CM Vervangbare draadkniptang
 • 154CM Vervangbare harddraadkniptang
 • Diverse draadstrippers
 • 420HC Stainless Steel Clip Point lemmet
 • 420HC Stainless Steel gekarteld lemmet
 • Diamantvijl
 • Hout/Metaal vijl
 • Schaar
 • Grote bit houder
 • Blik/Flessenopener
 • Blade exchanger
 • Zaag
 • Liniaal
 • Kleine schroevendraaier
 • Grote schroevendraaier
 • Priem

Specificaties:

Merk: Leatherman

Model: Surge

Aantal tools: 21

Totale lengte gesloten: 11,5cm

Totale lengte geopend: 19,3cm

Totale lengte lemmet: 7,8cm

Staalsoort: 420HC en 154CM Roestvrij staal

Vergrendeling: Backlock

Van buitenaf benaderbaar mes: Ja

Met een hand te openen mes: Ja

Hardheid: 57

Gewicht: 335 gram

Kleur: Zwart

Materiaal handgreep: Roestvrij staal

Meegeleverde accessoires: Opbergcase

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Extra informatie

Leatherman Surge Black Graveren

Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijk geschenk, een relatiegeschenk of een manier om uw Multitool uniek te maken, kunt u ervoor kiezen om uw Leatherman Multitool door ons te laten graveren door middel van een laser/diamantgravure. Zo kunt u uw Leatherman Multitool personaliseren met uw eigen tekst, logo of in sommige gevallen zelfs met een kleine afbeelding! Voor de positie van uw gravure heeft u keuze uit 2 mogelijkheden, namelijk op het mes (lemmet) of op de handgreep. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikel en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep bepalen.

Leatherman Graveren

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Leathermangraveren

Kosten:

Leatherman Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van uw eigen persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Leatherman Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo/afbeelding als een tekst gegraveerd hebben op uw Leatherman Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw afbeelding of logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Leatherman Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
179,95 169,95
175,95 162,95
Laatst bekeken items
175,95 162,95