opc_loader

Leatherman Style CS

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding
38,95 37,00
Graveren
Positie gravure
Leatherman Giftbox
Inpakken als cadeau
Beschrijving

Leatherman Style CS

De Leatherman Style CS is zoals de naam zegt, een stijlvolle, compacte multitool van broekzakformaat met 8 verschillende tools waaronder een geveerde schaar, diverse schroevendraaiers, een nagelvijl en een glad 420HC Stainless Steel Clip Point lemmet. De handgreep van de Leatherman Style CS is gemaakt van Glass-filled Nylon, een thermoplastisch, lichtgewicht en duurzaam materiaal waar glasvezels aan toegevoegd zijn. Daarnaast zijn een aantal functies van de Leatherman Style CS van buitenaf benaderbaar en kan de Leatherman Style CS eenvoudig aan uw uitrusting gehangen worden met behulp van de karabijnhaak. De Leatherman Style CS wordt geleverd met 25 jaar fabrieksgarantie.

 

Tools:

  • Geveerde schaar
  • Platte/kruiskopschroevendraaier
  • Nagelvijl
  • 420HC Stainless Steel Clip Point lemmet
  • Pincet
  • Flessenopener/Karabijnhaak

 

Specificaties:

Merk: Leatherman

Model: Style CS

Aantal tools: 6

Totale lengte gesloten: 7,5cm

Totale lengte geopend: 11,6cm

Totale lengte lemmet: 4,1cm

Staalsoort: 420HC Roestvrij staal

Vergrendeling: -

Van buitenaf benaderbaar mes: Ja

Met een hand te openen mes: Nee

Hardheid: 57

Gewicht: 41 gram

Kleur: Zilver, zwart

Materiaal handgreep: Roestvrij staal, Glass-filled nylon

Meegeleverde accessoires: -

Fabrieksgarantie: 25 jaar

 

Extra informatie

Leatherman Style CS Graveren

Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijk geschenk, een relatiegeschenk of een manier om uw Multitool uniek te maken, kunt u ervoor kiezen om uw Leatherman Multitool door ons te laten graveren door middel van een laser/diamantgravure. Zo kunt u uw Leatherman Multitool personaliseren met uw eigen tekst, logo of in sommige gevallen zelfs met een kleine afbeelding! Voor de positie van uw gravure heeft u keuze uit 2 mogelijkheden, namelijk op het mes (lemmet) of op de handgreep. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikel en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep bepalen.

 

Leatherman Graveren

 

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

 

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Leathermangraveren

 

Kosten:

Leatherman Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van uw eigen persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Leatherman Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo/afbeelding als een tekst gegraveerd hebben op uw Leatherman Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

 

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw afbeelding of logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Leatherman Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
38,95 37,00
Laatst bekeken items
38,95 37,00