opc_loader

Leatherman Skeletool RX Red

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

☆ Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag nog gepersonaliseerd en verzonden!

☆ Levering in Nederland en België

☆ Gepersonaliseerd/gegraveerd in eigen atelier

☆ Let op! Nog maar 1 exemplaar beschikbaar ☆

129,95 114,95

Graveren

Positie gravure

Inpakken als cadeau

Beschrijving

Leatherman Skeletool RX Red

De Leatherman Skeletool RX is een compacte, lichtgewicht multitool met 7 verschillende functies waaronder diverse tangen, een grote bit houder en een extra sterk, extra grof, gekarteld 154CM Stainless Steel Clip Point lemmet waardoor de Leatherman Skeletool uitermate geschikt is voor rescue doeleinden. Daarnaast beschikt de Leatherman Skeletool RX over een ingebouwde bit houder, zijn diverse tools met een hand te openen of van buitenaf benaderbaar. Tevens is het mes vergrendelbaar. De Leatherman Skeletool RX wordt geleverd met 25 jaar fabrieksgarantie en een handige, vervangbare Pocket Clip zodat u uw multitool eenvoudig aan uw broeksriem vast kunt klemmen en overal mee naar toe kunt nemen en een glasbreker bit met extra harde carbide punt.

Tools:

  • Punttang
  • Gewone tang
  • Draadkniptang
  • Harddraadkniptang
  • Grote bit houder
  • Flessenopener/Karabijnhaak
  • 154CM Stainless Steel Clip Point gekarteld lemmet

Specificaties:

Merk: Leatherman

Model: Skeletool RX

Aantal tools: 7

Totale lengte gesloten: 10cm

Totale lengte geopend: 16,6cm

Totale lengte lemmet: 6,6cm

Staalsoort: 154CM Roestvrij staal

Vergrendeling: Linerlock

Van buitenaf benaderbaar mes: Ja

Met een hand te openen mes: Ja

Hardheid: 58

Gewicht: 146 gram

Kleur: Zilver, rood

Materiaal handgreep: Aluminium afgewerkt met Cerakote verf

Meegeleverde accessoires: carbide glasbreker bit

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Extra informatie

Leatherman Skeletool RX Graveren

Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijk geschenk, een relatiegeschenk of een manier om uw Multitool uniek te maken, kunt u ervoor kiezen om uw Leatherman Multitool door ons te laten graveren door middel van een laser/diamantgravure. Zo kunt u uw Leatherman Multitool personaliseren met uw eigen tekst, logo of in sommige gevallen zelfs met een kleine afbeelding! Voor de positie van uw gravure heeft u keuze uit 2 mogelijkheden, namelijk op het mes (lemmet) of op de handgreep. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikel en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep bepalen.

Leatherman Graveren

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Leathermangraveren

Kosten:

Leatherman Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van uw eigen persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Leatherman Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo/afbeelding als een tekst gegraveerd hebben op uw Leatherman Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw afbeelding of logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Leatherman Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
129,95 114,95