opc_loader

Leatherman Skeletool CX

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding
119,95 114,35

Graveren

Positie gravure

Leatherman Giftbox

Inpakken als cadeau

Beschrijving

Leatherman Skeletool CX

De Leatherman Skeletool CX is een compacte multitool met 7 verschillende tools waaronder diverse tangen, een grote bit houder en een deels gekarteld, deels glad 154CM Stainless Steel Clip Point lemmet. Daarnaast heeft de Leatherman Skeletool CX een ingebouwde bit houder, zijn diverse tools van buitenaf benaderbaar of met een hand te openen en is het mes vergrendelbaar. De handgreep van de lichtgewicht Leatherman Skeletool CX is voor een groot deel vervaardigd uit carbon. De overige delen van de handgreep zijn voorzien van een DLC coating (Diamond Like Coating), een coating waarin carbon verwerkt zit en de Leatherman Skeletool CX nog beter beschermt tegen onder andere corrosie en beschadigingen. De Leatherman Skeletool CX wordt geleverd met 25 jaar fabrieksgarantie en een handige, vervangbare Pocket Clip zodat u uw multitool eenvoudig aan uw broeksriem vast kunt klemmen en overal mee naar toe kunt nemen.

Tools:

  • Punttang
  • Nijptang
  • Draadkniptang
  • Harddraadkniptang
  • Grote bit houder
  • Flessenopener/Karabijnhaak
  • 154CM Stainless Steel Clip Point gedeeltelijk gekarteld, gedeeltelijk glad lemmet

Specificaties:

Merk: Leatherman

Model: Skeletool CX

Aantal tools: 7

Totale lengte gesloten: 10cm

Totale lengte geopend: 16,6cm

Totale lengte lemmet: 6,6cm

Staalsoort: 154CM Roestvrij staal

Vergrendeling: Linerlock

Van buitenaf benaderbaar mes: Ja

Met een hand te openen mes: Ja

Hardheid: 58

Gewicht: 142 gram

Kleur: Zilver, grijs

Materiaal handgreep: Carbonfiber

Meegeleverde accessoires: -

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Extra informatie

Leatherman Skeletool CX Graveren

Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijk geschenk, een relatiegeschenk of een manier om uw Multitool uniek te maken, kunt u ervoor kiezen om uw Leatherman Multitool door ons te laten graveren door middel van een laser/diamantgravure. Zo kunt u uw Leatherman Multitool personaliseren met uw eigen tekst, logo of in sommige gevallen zelfs met een kleine afbeelding! Voor de positie van uw gravure heeft u keuze uit 2 mogelijkheden, namelijk op het mes (lemmet) of op de handgreep. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikel en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep bepalen.

Leatherman Graveren

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Leathermangraveren

Kosten:

Leatherman Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van uw eigen persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Leatherman Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo/afbeelding als een tekst gegraveerd hebben op uw Leatherman Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw afbeelding of logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Leatherman Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
119,95 114,95
99,95 94,95
119,95 114,35
Laatst bekeken items
119,95 114,35