opc_loader

Leatherman Rev

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag nog gepersonaliseerd en verzonden!

Levering in Nederland en België

Gepersonaliseerd/gegraveerd in eigen atelier

64,95 59,95

Graveren

Logo/Afbeelding Graveren

Positie gravure

Leatherman Giftbox

Inpakken als cadeau

Beschrijving

Leatherman Rev

De Leatherman Rev is een volwaardige multitool en beschikt over 14 verschillende tools waaronder diverse schroevendraaiers, openers, een vijl en een glad 420HC Stainless Steel Clip Point lemmet. Daarnaast zijn een aantal functies van de Leatherman Rev van buitenaf benaderbaar en is het mes vergrendelbaar. De Leatherman Rev is tevens uitgerust met een handige, vervangbare Pocket Clip zodat u de Leatherman Rev overal met u mee kunt dragen. De Leatherman Rev wordt geleverd met 25 jaar fabrieksgarantie.

Tools:

 • Nijptang
 • Punttang
 • Draadkniptang
 • Harddraadkniptang
 • 420HC Stainless Steel Clip Point lemmet
 • Kruiskopschroevendraaier
 • Kleine schroevendraaier
 • Middelgrote schroevendraaier
 • Verpakkingsopener
 • Liniaal
 • Blikopener
 • Flessenopener
 • Hout/Metaal vijl
 • Draadstripper

Specificaties:

Merk: Leatherman

Model: Rev

Aantal tools: 14

Totale lengte gesloten: 9,7cm

Totale lengte geopend: 16,3cm

Totale lengte lemmet: 6,6cm

Staalsoort: 420HC Roestvrij staal

Vergrendeling: Backlock

Van buitenaf benaderbaar mes: Ja

Met een hand te openen mes: Nee

Hardheid: 58

Gewicht: 168 gram

Kleur: Zilver

Materiaal handgreep: Roestvrij staal

Meegeleverde accessoires: -

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Extra informatie

Leatherman Rev Graveren

Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijk geschenk, een relatiegeschenk of een manier om uw Multitool uniek te maken, kunt u ervoor kiezen om uw Leatherman Multitool door ons te laten graveren door middel van een laser/diamantgravure. Zo kunt u uw Leatherman Multitool personaliseren met uw eigen tekst, logo of in sommige gevallen zelfs met een kleine afbeelding! Voor de positie van uw gravure heeft u keuze uit 2 mogelijkheden, namelijk op het mes (lemmet) of op de handgreep. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikel en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep bepalen.

Leatherman Graveren

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Leathermangraveren

Kosten:

Leatherman Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van uw eigen persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Leatherman Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo/afbeelding als een tekst gegraveerd hebben op uw Leatherman Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw afbeelding of logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Leatherman Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Best verkochte artikelen
64,95 59,95
Laatst bekeken items
64,95 59,95