opc_loader

Leatherman Rebar Coyote Tan

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding
114,95 109,95

Graveren

Positie gravure

Inpakken als cadeau

Beschrijving

Leatherman Rebar Coyote Tan

De Leatherman Rebar Coyote Tan is een veelzijdige multitool en beschikt over 17 verschillende tools waaronder diverse schroevendraaiers, een vijl, een vervangbare 420HC Stainless Steel (hard)draadkniptang, een glad en een gekarteld 420HC Stainless Steel lemmet. In tegenstelling tot de Leatherman Rebar is de Leatherman Rebar Coyote Tan voorzien van een zwarte/beige poedercoating om onder andere reflectie tegen te gaan wat bijvoorbeeld uw positie vrij kan geven in de wildernis of vijandelijk gebied. Daarnaast zijn alle functies van de Leatherman Rebar Coyote Tan vergrendelbaar en wordt de Leatherman Rebar Coyte Tan geleverd met 25 jaar fabrieksgarantie.

Tools:

 • Punttang
 • Gewone tang
 • Vervangbare 154CM Stainless Steel harddraadknipper
 • Vervangbare 154CM Stainless Steel draadknipper
 • Electrical Crimpers
 • Liniaal
 • 420HC Stainless Steel glad lemmet
 • 420HC Stainless Steel lemmet
 • Hout/Metaal vijl
 • Grote schroevendraaier
 • Kleine schroevendraaier
 • Priem met draadoog
 • Blikopener
 • Flessenopener
 • Draadstripper
 • Kruiskopschroevendraaier
 • Zaag

Specificaties:

Merk: Leatherman

Model: Rebar

Aantal tools: 17

Totale lengte gesloten: 10cm

Totale lengte geopend: 17,4cm

Totale lengte lemmet: 7,4cm

Staalsoort: 154CM en 420HC Roestvrij staal

Vergrendeling: Backlock

Van buitenaf benaderbaar mes: Nee

Met een hand te openen mes: Nee

Hardheid: 58

Gewicht: 190 gram

Kleur: Zwart/Beige

Materiaal handgreep: Roestvrij staal

Meegeleverde accessoires: -

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Extra informatie

Leatherman Rebar Coyote Tan Graveren

Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijk geschenk, een relatiegeschenk of een manier om uw Multitool uniek te maken, kunt u ervoor kiezen om uw Leatherman Multitool door ons te laten graveren door middel van een laser/diamantgravure. Zo kunt u uw Leatherman Multitool personaliseren met uw eigen tekst, logo of in sommige gevallen zelfs met een kleine afbeelding! Voor de positie van uw gravure heeft u keuze uit 2 mogelijkheden, namelijk op het mes (lemmet) of op de handgreep. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikel en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep bepalen.

Leatherman Graveren

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Leathermangraveren

Kosten:

Leatherman Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van uw eigen persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Leatherman Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo/afbeelding als een tekst gegraveerd hebben op uw Leatherman Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw afbeelding of logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Leatherman Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
99,95 94,95
114,95 109,95
101,95 96,85
Laatst bekeken items
114,95 109,95