opc_loader

Leatherman Leap Blauw

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Uitverkocht! Dit model is helaas niet meer leverbaar.

69,95 66,45
Graveren
Positie gravure
Inpakken als cadeau
Beschrijving

Leatherman Leap Blauw

De Leatherman Leap is de eerste kindvriendelijke multitool met 13 tools speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 9 jaar. Bij de Leatherman Leap staat veiligheid voorop. Zo is de Leatherman Leap onder andere uitgerust met veiligheidsvergrendelingen die voorkomen dat vingers klem kunnen komen te zitten tussen diverse tools. Daarnaast wordt de Leatherman Leap geleverd met een los 420HC Stainless Steel glad lemmet zonder punt. Het voordeel hiervan is dat wanneer het kind toe is aan meer verantwoordelijkheid, het mes eenvoudig geïnstalleerd kan worden op de Leatherman Leap multitool door een van de toezichthouders. Tevens zijn diverse tools van buitenaf benaderbaar en is de Leatherman Leap uitgerust met een ergonomische handgreep, vervaardigd uit Glass-filled Nylon voor een prettige houvast. De Leatherman Leap wordt geleverd met 25 jaar fabrieksgarantie en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Tools:

 • Punttang
 • Gewone tang
 • (Hard)draadknipper
 • Draadstripper
 • 420HC Stainless Steel lemmet
 • Zaag
 • Liniaal
 • Flessenopener
 • Pincet
 • Geveerde schaar
 • Kleine Schroevendraaier
 • Middelgrote schroevendraaier
 • Kruiskopschroevendraaier

Specificaties:

Merk: Leatherman

Model: Leap

Aantal tools: 13

Totale lengte gesloten: 8,3cm

Totale lengte geopend: 13,8cm

Totale lengte lemmet: 5,5cm

Staalsoort: 420HC Roestvrij staal

Vergrendeling: Linerlock

Van buitenaf benaderbaar mes: Ja

Met een hand te openen mes: Nee

Hardheid: 57

Gewicht: 138 gram

Kleur: Zilver, blauw

Materiaal handgreep: Roestvrij staal, Glass-filled nylon

Meegeleverde accessoires: -

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Extra informatie

Leatherman Leap Blauw Graveren

Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijk geschenk, een relatiegeschenk of een manier om uw Multitool uniek te maken, kunt u ervoor kiezen om uw Leatherman Multitool door ons te laten graveren door middel van een laser/diamantgravure. Zo kunt u uw Leatherman Multitool personaliseren met uw eigen tekst, logo of in sommige gevallen zelfs met een kleine afbeelding! Voor de positie van uw gravure heeft u keuze uit 2 mogelijkheden, namelijk op het mes (lemmet) of op de handgreep. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikel en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep bepalen.

Leatherman Graveren

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Leathermangraveren

Kosten:

Leatherman Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van uw eigen persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Leatherman Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo/afbeelding als een tekst gegraveerd hebben op uw Leatherman Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw afbeelding of logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Leatherman Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
69,95 66,45
69,95 66,45
69,95 66,45
Laatst bekeken items
69,95 66,45