opc_loader

Leatherman Juice XE6 Granite Grey

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Uitverkocht! Dit model is helaas niet meer leverbaar.

143,95 136,75
Graveren
Positie gravure
Leatherman Giftbox
Inpakken als cadeau
Dit product is momenteel niet leverbaar
Beschrijving

Leatherman Juice XE6 Granite Grey

De Leatherman Juice XE6 Granite Grey is de meest uitgebreide multitool uit de Leatherman Juice collectie. Zo beschikt de Leatherman Juice XE6 Granite Grey over maar liefst 18 verschillende tools waaronder diverse tangen, schroevendraaiers, vijlen en zowel een glad 420HC Stainless Steel Drop Point mes als een gekarteld 420HC Stainless Steel mes. Daarnaast zijn een aantal tools van de Leatherman Juice XE6 Granite Grey van buitenaf benaderbaar. De Leatherman Juice XE6 is voorzien van een lichtgewicht aluminium handgreep dat een speciale behandeling is ondergaan waardoor het beter bestand is tegen onder andere roestvorming. De Leatherman Juice XE6 Granite Grey wordt geleverd met 25 jaar fabrieksgarantie.

Tools:

 • Punttang
 • Nijptang
 • (Hard)draadknipper
 • Draadstripper
 • Kurkentrekker met steun
 • Flessenopener
 • 420HC Stainless Steel Drop Point glad lemmet
 • 420HC Stainless Steel gekarteld lemmet
 • Diamantvijl
 • Metaal/Hout vijl
 • Extra kleine schroevendraaier
 • Kleine schroevendraaier
 • Middelgrote schroevendraaier
 • Kruiskopschroevendraaier
 • Blikopener
 • Geveerde schaar
 • Priem
 • Zaag

Specificaties:

Merk: Leatherman

Model: XE6

Aantal tools: 18

Totale lengte gesloten: 8,3cm

Totale lengte geopend: 14,1cm

Totale lengte lemmet: 5,8cm

Staalsoort: 420HC Roestvrij staal

Vergrendeling: -

Van buitenaf benaderbaar mes: Ja

Met een hand te openen mes: Nee

Hardheid: 57

Gewicht: 195 gram

Kleur: Zilver, grijs

Materiaal handgreep: Aluminium

Meegeleverde accessoires: -

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Extra informatie

Leatherman Juice XE6 Granite Grey Graveren

Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijk geschenk, een relatiegeschenk of een manier om uw Multitool uniek te maken, kunt u ervoor kiezen om uw Leatherman Multitool door ons te laten graveren door middel van een laser/diamantgravure. Zo kunt u uw Leatherman Multitool personaliseren met uw eigen tekst, logo of in sommige gevallen zelfs met een kleine afbeelding! Voor de positie van uw gravure heeft u keuze uit 2 mogelijkheden, namelijk op het mes (lemmet) of op de handgreep. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikel en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep bepalen.

Leatherman Graveren

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Leathermangraveren

Kosten:

Leatherman Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van uw eigen persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Leatherman Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo/afbeelding als een tekst gegraveerd hebben op uw Leatherman Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw afbeelding of logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Leatherman Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
Laatst bekeken items