opc_loader

Leatherman Juice B2 Zakmes Cinnabar Orange

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding
36,95 34,95
Graveren
Positie gravure
Inpakken als cadeau
Beschrijving

Leatherman Juice B2 Zakmes Cinnabar Orange

De Leatherman Juice B2 Zakmes Cinnabar Orange is een compact vouwmes met 2 verschillende messen - een gekarteld mes en een glad mes. Beide messen van de Leatherman Juice B2 zijn gemaakt van 420HC Stainless Steel en eenvoudig te openen. De Aluminium handgreep van dit lichtgewicht Leatherman Zakmesje is voorzien van een speciaal behandelde gekleurde coating om onder andere roestvorming tegen te gaan. Dit Leatherman Vouwmesje kan indien gewenst door ons gegraveerd worden met een naam, tekst, datum, initialen en/of logo naar keuze. De Leatherman Juice B2 Cinnabar Orange wordt geleverd inclusief 25 jaar fabrieksgarantie.

Specificaties:

Merk: Leatherman

Model: B2

Aantal messen: 2

Totale lengte gesloten: 8,2cm

Totale lengte geopend: 14,9cm

Lengte lemmet: 6,7cm

Staalsoort: 420HC Roestvrij staal

Vergrendeling: -

Hardheid: 57

Gewicht: 42 gram

Kleur: Zilver, oranje

Materiaal handgreep: Aluminium

Meegeleverde accessoires: -

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Extra informatie

Leatherman Juice B2 Cinnabar Orange Graveren

Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijk geschenk, een relatiegeschenk of een manier om uw Multitool uniek te maken, kunt u ervoor kiezen om uw Leatherman Multitool door ons te laten graveren door middel van een laser/diamantgravure. Zo kunt u uw Leatherman Multitool personaliseren met uw eigen tekst, logo of in sommige gevallen zelfs met een kleine afbeelding! Voor de positie van uw gravure heeft u keuze uit 2 mogelijkheden, namelijk op het mes (lemmet) of op de handgreep. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikel en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep bepalen.

Leatherman Graveren

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Leathermangraveren

Kosten:

Leatherman Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van uw eigen persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Leatherman Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo/afbeelding als een tekst gegraveerd hebben op uw Leatherman Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw afbeelding of logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Leatherman Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
Laatst bekeken items