opc_loader

Leatherman Horloge Stainless Limited Edition

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
489,95 479,95
Graveren
Positie gravure
Inpakken als cadeau
Beschrijving

Leatherman Horloge Stainless Limited Edition

Dit Leatherman Horloge met Stainless Steel kast is in een zeer beperkte oplage beschikbaar. Wereldwijd zijn er slechts 20 exemplaren beschikbaar! Dit Leatherman Horloge is dan ook zeer exclusief en daardoor een waar collectors item.

Dit Leatherman Horloge is uitgerust met safierglas, een zwarte wijzerplaat en een bruin lederen vintage polsband. Het uurwerk van deze Leatherman Watch is Zwitsers (Ronda cal 715) en is shockproof en waterdicht tot 20 ATM. Dit Leatherman Horloge heeft een verstelbare lunet en is voorzien van een datum aanduiding.

Standaard wordt dit Leatherman Horloge geleverd met 25 jaar fabrieksgarantie.

Extra informatie

Leatherman Horloge Stainless Graveren

Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijk geschenk, een relatiegeschenk of een manier om uw Leatherman Horloge uniek te maken, kunt u ervoor kiezen om uw Leatherman Watch door ons te laten graveren door middel van een laser/diamantgravure. Zo kunt u uw Leatherman Horloge personaliseren met uw eigen tekst, logo of in sommige gevallen zelfs met een kleine afbeelding! De gravure zal geplaatst worden op de achterzijde van het horloge.

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Leathermangraveren

Kosten:

Leatherman Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van uw eigen persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Leatherman Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo/afbeelding als een tekst gegraveerd hebben op uw Leatherman Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw afbeelding of logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Leatherman Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
Laatst bekeken items