opc_loader

Leatherman Crunch

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding
159,95 151,95
Graveren
Positie gravure
Inpakken als cadeau
Beschrijving

Leatherman Crunch

De Leatherman Crunch is een multitool als geen ander en is uitgerust met 15 verschillende, vergrendelbare tools waaronder een 420HC Stainless Steel gekarteld mes en een verstelbare waterpomptang. Wanneer u de verstelschroef van de waterpomptang losdraait, treft u zelfs een ingebouwde hex bit houder aan waarop u vrijwel ieder bitje kunt plaatsen! De Leatherman Crunch is daardoor uitermate geschikt als tool voor de doe-het-zelver en de professionele monteur. De Leatherman Crunch wordt geleverd met een handige opbergcase en 25 jaar fabrieksgarantie.

 

Tools:

 • Waterpomptang
 • Pin Vice (groevenstructuur in de tang waardoor u eenvoudig ronde voorwerpen kunt klemmen)
 • Draadknipper
 • Harddraadknipper
 • 420HC Stainless Steel gekarteld lemmet
 • Hex bit houder
 • Draadstripper
 • Koordoog
 • Blik/Flessenopener
 • Liniaal
 • Kleine schroevendraaier
 • Middelgrote schroevendraaier
 • Grote schroevendraaier
 • Kruiskopschroevendraaier
 • Hout/Metaal vijl

 

Specificaties:

Merk: Leatherman

Model: Crunch

Aantal tools: 15

Totale lengte handgreep: 10cm

Totale lengte lemmet: 5,5cm

Staalsoort: 420HC Roestvrij staal

Vergrendeling: Backlock

Van buitenaf benaderbaar mes: Nee

Met een hand te openen mes: Nee

Hardheid: 57

Gewicht: 196 gram

Kleur: Zilver

Materiaal handgreep: Roestvrij staal

Meegeleverde accessoires: Opbergcase

Fabrieksgarantie: 25 jaar

 

Extra informatie

Leatherman Crunch Graveren

Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijk geschenk, een relatiegeschenk of een manier om uw Multitool uniek te maken, kunt u ervoor kiezen om uw Leatherman Multitool door ons te laten graveren door middel van een laser/diamantgravure. Zo kunt u uw Leatherman Multitool personaliseren met uw eigen tekst, logo of in sommige gevallen zelfs met een kleine afbeelding! Voor de positie van uw gravure heeft u keuze uit 2 mogelijkheden, namelijk op het mes (lemmet) of op de handgreep. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikel en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep bepalen.

 

Leatherman Graveren

 

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

 

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Leathermangraveren

 

Kosten:

Leatherman Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van uw eigen persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Leatherman Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo/afbeelding als een tekst gegraveerd hebben op uw Leatherman Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

 

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw afbeelding of logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Leatherman Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Best verkochte artikelen
159,95 151,95
Laatst bekeken items
159,95 151,95