opc_loader

Leatherman Crater C33X

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Uitverkocht! Dit model is helaas niet meer leverbaar.
 

32,95 29,95
Graveren
Positie gravure
Inpakken als cadeau
Beschrijving

Leatherman Crater C33X

De Leatherman Crater C33X is een lichtgewicht zakmes met deels een gekarteld, deels glad 420HC Stainless Steel Drop Point lemmet en een ergonomische handgreep voor een perfecte houvast. Het mes van de Leatherman Crater C33X is dankzij de handige Thumb Stud eenvoudig met uw duim te openen. De Leatherman Crater C33X is vergrendelbaar en uitgerust met een Pocket Clip zodat u uw zakmes eenvoudig met u mee kunt dragen. Daarnaast is de Leatherman Crater C33X voorzien van een handige karabijnhaak die ook gebruikt kan worden als flessenopener.

Tools:

  • 420HC Stainless Steel half gekarteld, half glad Drop Point lemmet
  • Flessenopener/Karabijnhaak

Specificaties:

Merk: Leatherman

Model: Crater C33X

Aantal tools: 2

Totale lengte gesloten: 9,8cm

Totale lengte geopend: 16,4cm

Totale lengte lemmet: 6,6cm

Staalsoort: 420HC Roestvrij staal

Vergrendeling: Linerlock

Hardheid: 57

Gewicht: 67 gram

Kleur: Zilver, zwart

Materiaal handgreep: Glass-filled Nylon

Meegeleverde accessoires: -

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Extra informatie

Leatherman Crater C33X Graveren

Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijk geschenk, een relatiegeschenk of een manier om uw Multitool uniek te maken, kunt u ervoor kiezen om uw Leatherman Zakmes door ons te laten graveren door middel van een laser/diamantgravure. Zo kunt u uw Leatherman Zakmes personaliseren met uw eigen tekst, logo of in sommige gevallen zelfs met een kleine afbeelding! Voor de positie van uw gravure heeft u keuze uit 2 mogelijkheden, namelijk op het mes (lemmet) of op de handgreep. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikel en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep bepalen.

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Leathermangraveren

Kosten:

Leatherman Zakmessen met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van uw eigen persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Leatherman Zakmes onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo/afbeelding als een tekst gegraveerd hebben op uw Leatherman Zakmes, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw afbeelding of logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Leatherman Zakmes laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
32,95 29,95
32,95 31,30
Laatst bekeken items
32,95 29,95