opc_loader

Leatherman Charge TTi Anniversary Gold

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Dit model is helaas uitverkocht en niet meer leverbaar! Met trots kunnen wij zeggen dat wij de laatst beschikbare exemplaren verkocht hebben.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe Leatherman Limited Edition Multitools, stuur ons dan een mailtje en wij zetten u op de lijst!

549,95 522,45
Graveren
Positie gravure
Leatherman Giftbox
Inpakken als cadeau
Beschrijving

Leatherman Charge TTi Anniversary Gold

De Leatherman Charge TTi Anniversary Gold is momenteel de meest prestigieuze en opvallendste Leatherman multitool die verkrijgbaar is. De Leatherman Charge TTi Anniversary Gold heeft net als de Leatherman Charge TTi 19 verschillende functies en is onder andere uitgerust met een glad, S30V Stainless Steel Clip Point mes, een 420HC gekarteld mes en een uiterst lichtgewicht, duurzaam en corrosiebestendige titanium handgreep. Een aantal functies van de Leatherman Charge TTi Anniversary Gold zijn met een hand te openen, van buitenaf benaderbaar en afzonderlijk te vergrendelen. Het verschil tussen de Leatherman Charge TTi en de Leatherman Charge TTi Anniversary Gold is zoals u ziet de vergulde, gouden afwerking. Daarnaast wordt de Leatherman Charge TTi Anniversary Gold in een luxe gift box geleverd samen met een bit set, opbergcase en 25 jaar fabrieksgarantie.

 

Tools:

 • Punttang
 • Striptang
 • Nijptang
 • Draadknipper
 • Harddraadknipper
 • S30V Stainless Steel Clip Point lemmet
 • Diamantvijl
 • Hout/Metaal vijl
 • Schaar
 • Draadkniptang
 • Blik/Flessenopener
 • S30V gekarteld lemmet
 • Snijhaak
 • Zaag
 • Liniaal
 • Koordoog
 • Grote schroevendraaier
 • Kleine bit houder
 • Grote bit houder

 

Specificaties:

Merk: Leatherman

Model: Charge TTi Anniversary Gold

Aantal tools: 19

Totale lengte gesloten: 10cm

Totale lengte geopend: 17,4cm

Totale lengte lemmet: 7,4cm

Staalsoort: 420HC en S30V Roestvrij staal

Vergrendeling: Backlock

Van buitenaf benaderbaar mes: Ja

Met een hand te openen mes: Ja

Hardheid: 58

Gewicht: 233 gram

Kleur: Zilver, goud, grijs

Materiaal handgreep: Titanium

Meegeleverde accessoires: Bit set, opbergcase, gift box

Fabrieksgarantie: 25 jaar

 

Extra informatie

Leatherman Charge TTi Anniversary Gold Graveren

Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijk geschenk, een relatiegeschenk of een manier om uw Multitool uniek te maken, kunt u ervoor kiezen om uw Leatherman Multitool door ons te laten graveren door middel van een laser/diamantgravure. Zo kunt u uw Leatherman Multitool personaliseren met uw eigen tekst, logo of in sommige gevallen zelfs met een kleine afbeelding! Voor de positie van uw gravure heeft u keuze uit 2 mogelijkheden, namelijk op het mes (lemmet) of op de handgreep. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikel en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep bepalen.

 

Leatherman Graveren

 

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

 

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Leathermangraveren

 

Kosten:

Leatherman Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van uw eigen persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Leatherman Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo/afbeelding als een tekst gegraveerd hebben op uw Leatherman Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

 

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw afbeelding of logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Leatherman Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
Laatst bekeken items