opc_loader

Leatherman Charge Plus (+)

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

☆ Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag nog gepersonaliseerd en verzonden!

☆ Levering in Nederland en België

☆ Gepersonaliseerd/gegraveerd in eigen atelier

☆ Uitverkocht! Dit model is tijdelijk niet op voorraad ☆

199,95

Graveren

Positie gravure

Leatherman Giftbox

Inpakken als cadeau

Beschrijving

Leatherman Charge Plus (+)

De Leatherman Charge Plus (+) is de vervanger van de Leatherman Charge AL en de Leatherman Charge ALX. In tegenstelling tot zijn voorgangers, is de Leatherman Charge Plus (+) uitgerust met vervangbare (hard)draadknippers, is de meegeleverde nylon sheath verstevigd en voorzien van een druksluiting en heeft het hoesje twee handige elastische lusjes om bijvoorbeeld een zaklampje op te kunnen bergen. De Leatherman Charge Plus (+) is een uitgebreide multitool met 18 tools waaronder een glad 154CM Stainless Steel Clip Point mes, een 420HC gekarteld mes met gordelsnijder en een extra duurzaam, lichtgewicht 6061-T6 aluminium handgreep. Daarnaast is de Leatherman Charge Plus (+) uitgerust met diverse bithouders en bitjes, schroevendraaiers, vijlen en een geveerde schaar. Een aantal functies van de Leatherman Charge Plus (+) zijn met een hand te openen, van buitenaf benaderbaar en afzonderlijk te vergrendelen voor extra gebruiksgemak. De Leatherman Charge Plus (+) wordt standaard geleverd met een bit set, opbergcase en 25 jaar fabrieksgarantie.

Tools:

 • Punttang
 • Striptang
 • Nijptang
 • Vervangbare draadknipper
 • Vervangbare harddraadknipper
 • Diamantvijl
 • 154CM Stainless Steel Clip Point lemmet
 • Hout/Metaal vijl
 • Geveerde schaar
 • Blik/Flessenopener
 • 420HC gekarteld lemmet
 • Snijhaak
 • Zaag
 • Liniaal
 • Koordoog
 • Kleine bit houder
 • 2x Grote bit houder
Extra informatie

Leatherman Charge Plus (+) Graveren

Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijk geschenk, een relatiegeschenk of een manier om uw Multitool uniek te maken, kunt u ervoor kiezen om uw Leatherman Multitool door ons te laten graveren door middel van een laser/diamantgravure. Zo kunt u uw Leatherman Multitool personaliseren met uw eigen tekst, logo of in sommige gevallen zelfs met een kleine afbeelding! Voor de positie van uw gravure heeft u keuze uit 2 mogelijkheden, namelijk op het mes (lemmet) of op de handgreep. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikel en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep bepalen.

Leatherman Graveren

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Leathermangraveren

Kosten:

Leatherman Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van uw eigen persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Leatherman Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo/afbeelding als een tekst gegraveerd hebben op uw Leatherman Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw afbeelding of logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Leatherman Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items