opc_loader

Wat is de Beste Leatherman Multitool?

beste leatherman multitool

Wat is de beste Leatherman multitool?

Breda, 30 september 2016 - Vanuit onze klanten krijgen wij regelmatig de vraag wat nu de beste Leatherman Multitool is, vandaar dit blog bericht waarbij wij u graag willen adviseren bij het kiezen van de beste multitool voor uw situatie!

Uiteraard is er niet 1 multitool die er met kop en schouders bovenuit steekt, maar zijn er per gebruikersdoeleind meerdere Multitools die bij uw wensen aan kunnen sluiten. Zo kan bij het kiezen van de beste Leatherman het formaat van de multitool doorslaggevend zijn, het aantal tools, het materiaal van de tools, of de meest gebruikte onderdelen te vervangen zijn, noem maar op. Om hier toch een antwoord op te geven, is de Leatherman Surge de Multitool met de meeste functies (21 maar liefst!), is de Leatherman Leap de enige Leatherman Multitool voor kinderen, is de Leatherman OHT volledig eenhandig te gebruiken, is de Leatherman Wingman de goedkoopste geveerde Full Size Multitool, is de Leatherman Charge TTi uitgevoerd met een titanium handgreep, is de Leatherman Tread werrelds eerste Multitool Armband, is de Leatherman Raptor de ultieme multitool schaar, zijn de Leatherman Micra, de Leatherman Squirt en de Leatherman Freestyle de kleinste Leatherman Multitools, is de Leatherman Signal de meest uitgebreide Multitool voor survival en outdoor activiteiten, zijn de Leatherman Z-Rex, de Leatherman Skeletool RX en de Leatherman Raptor speciaal ontwikkeld voor rescue doeleinden, zijn de Leatherman MUT Black EOD en de Leatherman SuperTool 300 Black EOD speciaal ontwikkeld voor militaire doeleinden, is de Leatherman Crunch perfect voor de klusser en de monteur, is de Leatherman Squirt ES4 onmisbaar voor iedere installateur, is de Leatherman Style PS TSA goedgekeurd en mag zonder problemen mee het vliegtuig in genomen worden. Daarnaast zijn van de Leatherman Surge, de Leatherman SuperTool 300 en de Leatherman Rebar een aantal onderdelen te vervangen en los verkrijgbaar waardoor u nog langer plezier kunt hebben van uw Multitool. Wij hopen dat u aan de hand van bovenstaande informatie een beter beeld heeft gekregen van welke Multitool het beste bij uw wensen past.

Mocht u aan de hand van dit blogbericht nog steeds uw keuze niet kunnen maken, neem dan vrijblijvend contact met een van onze specialisten op via onze klantenservice. Wij staan u graag te woord!

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.